endava

Endava, poznata kao lider u digitalnoj transformaciji, proširila je svoje prisustvo u Srbiji otvaranjem nove kancelarije u Kragujevcu. Ovaj potez je značajan korak u ostvarivanju njihovih ambicija za unapređenje hibridnog načina rada i potvrda njihove predanosti lokalnom tržištu.

Moderna Kancelarija za hibridni rad

Nova kancelarija, smještena na 700 kvadratnih metara u zgradi Centrotextil, dizajnirana je s ciljem pružanja optimalnog hibridnog radnog iskustva. Prostor je zamišljen tako da podstiče inovativnost i kreativnost kroz kombinaciju radnih i saradničkih prostora, omogućavajući zaposlenima da efikasno komuniciraju i dijele znanja.

Značaj Kragujevca za Endavu

Kragujevac, kao drugi najveći razvojni centar Endave u Srbiji, igra ključnu ulogu u daljem razvoju kompanije. Slobodan Bogdanović, generalni menadžer Endave za Srbiju, istakao je značaj ovog grada, naglašavajući njegovu tehničku ekspertizu i specifična industrijska znanja. Novi prostor ne samo da odražava težnju Endave ka inovacijama već i njihovu posvećenost lokalnoj zajednici.

Endavina uloga u lokalnoj IT zajednici

Endava se aktivno uključuje u razvoj lokalnih talenata u Kragujevcu, doprinoseći kroz različite obuke i treninge. Novi prostor će biti platforma za okupljanje IT zajednice, podstičući razmjenu znanja i iskustava.

FTN Informatika – Vaš put ka karijeri u IT sektoru, pa možda baš i u Endavi

Zainteresovani za karijeru u IT sektoru imaju izvanrednu priliku kroz kurseve “FTN Informatike”. Ovi kursevi su dizajnirani da pruže temeljno znanje i veštine potrebne za rad u dinamičnom IT okruženju. Sa obrazovanjem stečenim na FTN Informatika, kandidati će biti dobro pripremljeni za potencijalne pozicije u kompanijama poput Endave, koja konstantno nudi različita IT radna mesta. Detaljnije informacije o trenutno otvorenim pozicijama u Endavi možete pronaći na IT Konekt poslovi. Ovo je idealna prilika da steknete znanja i veštine koje su u velikoj potražnji, otvarajući vrata za karijeru u jednoj od vodećih kompanija u oblasti digitalne transformacije.

O Endavi

Endava je jedan od vodeći pružalac IT usluga, specijalizovan za digitalnu transformaciju i razvoj. Sa preko 11.500 zaposlenih širom sveta i kancelarijama u Severnoj Americi, Zapadnoj Evropi, Australiji, i razvojnim centrima u regionu, Endava se ističe svojim agilnim pristupom i sposobnošću da se integriše u timove klijenata. Pružajući podršku u digitalizaciji, Endava sarađuje s klijentima iz različitih industrija, uključujući finansijske usluge, telekomunikacije, maloprodaju, logistiku i medicinu.