Ne propustite priliku da postanete deo narednog kursa "Osnove programiranja"

Vaš prvi korak ka IT ekspertizi

U potrazi ste za mestom gde možete savladati osnove programiranja u Novom Sadu? FTN Informatika doo pruža vam upravo to – priliku da se upustite u svet IT-a kroz naš inovativni kurs “Osnove programiranja“. Ovaj kurs je pažljivo osmišljen za sve, od početnika do onih koji žele da obnove i unaprede svoje znanje.

Ne propustite priliku da postanete deo narednog kursa "Osnove programiranja"

Zašto izabrati FTN Informatika?

1. Temeljni pristup: Kurs traje 7 nedelja i obuhvata 36 časova intenzivnog učenja. Tokom kursa, polaznici se upoznaju sa osnovama proceduralnog i objektnog programiranja koristeći Java jezik.

2. Praktično i fleksibilno učenje: Nastava se odvija u večernjim terminima, tri puta nedeljno, što omogućava polaznicima da lako usklade učenje sa svojim dnevnim obavezama.

3. Priprema za napredne kurseve: Kurs služi kao temelj za dalje usavršavanje u IT sektoru, pripremajući polaznike za napredne kurseve i specijalizacije.

4. Sertifikacija i individualne preporuke: Na kraju kursa, polaznici polažu završni ispit, nakon čega dobijaju sertifikat i preporuke za dalje usavršavanje.

Kako se prijaviti?

Posetite našu web stranicu i pronađite opciju “Pogledaj kalendar” na formi za prijavu, gde možete videti sve detalje o kursu i upisima.

Prijavite se za Naredni Kurs “Osnove Programiranja 182”

Ne propustite priliku da postanete deo narednog kursa “Osnove programiranja 182“, koji počinje 07. decembra 2023. godine i traje do 03. februara 2024. Kurs se održava tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom, u večernjem terminu od 19:45 do 21:30. Ovo je savršena prilika da steknete čvrste osnove programiranja i započnete svoj put ka IT stručnosti. S obzirom na ograničen broj mesta, preporučujemo brzu prijavu kako biste osigurali svoje mesto na ovom traženom kursu. Pridružite se FTN Informatika i započnite svoje putovanje u svet programiranja!

Budite deo budućnosti IT industrije

Ne propustite priliku da postanete deo budućnosti IT industrije. Bilo da tek započinjete ili želite da proširite svoje znanje, FTN Informatika u Novom Sadu je vaša destinacija za uspešan početak u svetu programiranja. Prijavite se danas i započnite svoje putovanje ka IT stručnosti!