junior softver developer

U današnje vreme, kada tehnologija napreduje brže nego ikad, potreba za kvalifikovanim test developerima u oblasti web aplikacija raste eksponencijalno. FTN Informatika sa ponosom predstavlja intenzivni kurs Test Development, dizajniran da osposobi ambiciozne pojedince za ulogu junior developera u testiranju modernih web aplikacija. Ovaj kurs predstavlja idealnu priliku da zaronite u dinamičan svet IT-a, steknete praktične veštine i otvorite vrata za uzbudljive karijerne mogućnosti.

Zašto Test Development kurs?

Zamišljen kao most između teorije i prakse, ovaj kurs nudi duboko uranjanje u svet testiranja web aplikacija kroz 14 nedelja intenzivnog učenja i praktičnog rada. Sa 120 časova pažljivo struktuirane nastave, uključujući 30 predavanja i brojne domaće zadatke, kurs je osmišljen da vam pruži kompetencije potrebne za uspeh kao junior test developer.

Ključne karakteristike kursa uključuju

  • Struktura Kursa: Podeljen na tri modula, kurs pokriva osnove testiranja, serversko testiranje korišćenjem Java tehnologija, i klijentsko testiranje pomoću JavaScript-a, uključujući upotrebu Cypress test radnog okvira.
  • Fleksibilno Učenje: Nastava se odvija tri puta nedeljno u večernjim terminima, omogućavajući polaznicima da usklade obuke sa svojim svakodnevnim obavezama.
  • Pristupačnost: Cena kursa je prilagođena mogućnostima plaćanja na rate, čineći ovo ulaganje u vašu budućnost još pristupačnijim.

Šta ćete naučiti

Kroz tri modula, bićete opremljeni znanjem i veštinama potrebnim za:

  1. Osnove Testiranja: Razumevanje životnog ciklusa otklanjanja grešaka, sastavljanje test scenarija i izveštaja, kao i korišćenje alata poput Eclipse, ApacheMaven, i Git.
  2. Serversko Testiranje u Javi: Programiranje jediničnih testova, upotreba biblioteka kao što su TestNG, i kreiranje automatizovanih testova u Seleniumu.
  3. Klijentsko Testiranje u JavaScriptu: End-to-end testiranje, konfiguracija sistema za testiranje, i programiranje testova u Cypress radnom okviru.

Završni ispit i sertifikacija

Na kraju svakog modula, polaznici će imati priliku da svoje znanje provere kroz ispite, čime se otvara put ka sertifikaciji. Ovaj sertifikat nije samo dokaz vašeg truda i posvećenosti, već i vredan dodatak vašem CV-u prilikom apliciranja za posao.

Pridružite se zajednici uspešnih

Uspešno završavanje ovog kursa ne samo da vas oprema znanjem i veštinama, već otvara vrata za selekciju za zaposlenje u renomiranim kompanijama, sa kojima FTN Informatika ima uspostavljenu saradnju. Naš cilj je da vas ne samo obučimo, već i povežemo sa potencijalnim poslodavcima.

Zašto se prijaviti?

Investicija u Vašu Budućnost

Sa cenom od 106.800 rsd, koja se može platiti odjednom ili na tri mesečne rate, ovaj kurs predstavlja investiciju u vašu budućnost. Uslov za realizaciju kursa je upis potrebnog broja polaznika, stoga ne čekajte predugo da rezervišete svoje mesto.

Test Development kurs od FTN Informatike predstavlja jedinstvenu priliku da unapredite svoje veštine i otvorite vrata ka uspešnoj karijeri u IT sektoru. Kroz kombinaciju teoretskog znanja i praktičnog rada, bićete spremni da se suočite sa izazovima modernog testiranja web aplikacija. Ne dozvolite da vam ova prilika promakne – prijavite se danas i napravite prvi korak ka ostvarenju vaših profesionalnih ambicija.

Za više informacija, posetite našu web stranicu ftninformatika.com/kursevi/test-development/ i započnite svoje putovanje ka uspehu. Vaša budućnost u svetu IT-a počinje ovde, sa FTN Informatikom.