Kreativna sinergija u učionici: Budući grafički dizajneri u procesu učenja i stvaranja, okruženi inspirativnim elementima dizajna

Da li ste ikada sanjali da svoje kreativne ideje pretočite u vizuelna remek-dela? Da li ste želeli da naučite kako da oblikujete svet oko sebe kroz moćan grafički dizajn? FTN Informatika sa ponosom najavljuje početak kursa “Grafički dizajn”, koji startuje 1. marta 2024. Ovaj kurs je prilika da zaronite u fascinantan svet vizuelne komunikacije i steknete veštine koje su danas više nego ikada tražene na tržištu rada.

Detalji Kursa

Kurs “Grafički dizajn” traje 18 nedelja, raspoređen u ukupno 160 časova, što iznosi oko 12 sati nedeljno intenzivnog i interaktivnog učenja. Ovaj program je posebno dizajniran za one koji žele da postanu majstori u pripremi štampe, grafičkom dizajnu, kao i dizajnu korisničkog interfejsa.

Šta ćete naučiti?

Tokom kursa, polaznici će se upoznati sa Adobe paketom programa, uključujući Illustrator, InDesign i Photoshop. Ovi alati su neophodni za svakog modernog grafičkog dizajnera. Takođe, kurs pokriva i osnove dizajna korisničkog interfejsa (UI), kao i veštine neophodne za stvaranje izvanrednog korisničkog iskustva (UX). Naučićete kako da svoje ideje pretvorite u stvarnost i kako da kreirate vizuelno privlačne dizajne koji komuniciraju jasne poruke.

Za koga je kurs namenjen?

Bez obzira da li ste početnik u svetu grafičkog dizajna ili već imate neko predznanje, ovaj kurs je savršen za sve koji žele da prošire svoje veštine i postanu traženi profesionalci u industriji.

Kako se prijaviti?

Zainteresovani polaznici se mogu prijaviti direktno na stranici kursa: FTN Informatika – Grafički Dizajn. Ne propustite priliku da se pridružite ovom uzbudljivom kursu i krenete putem profesionalnog grafičkog dizajnera.

Pridružite nam se

Ne dozvolite da vaš kreativni potencijal ostane neiskorišćen. Pridružite se kursu “Grafički dizajn” na FTN Informatici i postanite deo dinamičnog sveta digitalne umetnosti. Vaša budućnost kao grafičkog dizajnera počinje ovde!