Eclipse IDE okruženje

Započnite svoj put u svet programiranja sa kursom Osnove Programiranja u okviru FTN Informatika ponude IT kurseva. Ovaj kurs je idealan za početnike i pruža temeljno razumevanje programiranja uz praktičnu primenu u Eclipse okruženju.

Zašto Eclipse?

Eclipse je integrisano razvojno okruženje (IDE) koje se široko koristi u programiranju. Kao drugo najpopularnije IDE za razvoj Java aplikacija, Eclipse nudi:

  1. Fleksibilnost i Prilagodljivost: Sa bazom radnog prostora i proširivim sistemom dodataka, Eclipse se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.
  2. Podrška za Različite Jezike: Premda je primarno usmeren na Java, Eclipse podržava razvoj u mnogim drugim programskim jezicima kao što su C++, Python, PHP, i mnogi drugi, zahvaljujući svojim dodacima.
  3. Lakoća Korišćenja: Idealno za početnike, Eclipse nudi jasno i intuitivno korisničko sučelje koje olakšava učenje i razvoj aplikacija.
  4. Snažne Alatke za Razvoj: Sa alatkama kao što su Eclipse Java Development Tools (JDT) za Java i Scala, Eclipse CDT za C/C++, Eclipse pruža snažne alatke koje pomažu u efikasnom razvoju.

Kurs Osnove Programiranja na FTN Informatike

  • Datum Održavanja: 05.02.2024 – 26.03.2024
  • Raspored: Ponedeljak, Sreda, Petak
  • Vreme: 19:45 – 21:30

Kurs će vas provesti kroz osnove Java sintakse, uključujući rad sa promenljivama, aritmetičkim, relacionim, i logičkim operatorima, koristeći Eclipse okruženje. To će vam omogućiti da steknete praktično iskustvo u realnom razvojnom okruženju.

Prijavite se za naredni kurs – Osnove Programiranja 184!

Ovo je vaša prilika da steknete osnovna znanja iz programiranja i postavite temelj za svoju buduću karijeru u IT sektoru. Ne propustite ovu priliku da učite od stručnjaka u prijatnom i podržavajućem okruženju.

Za više informacija i prijavu posetite [link za prijavu].