Kurs grafičkog dizajna

U svetu gde je vizuelna komunikacija ključna, grafički dizajn se ističe kao esencijalna veština. FTN Informatika s ponosom najavljuje početak kursa “Grafički dizajn 5“, specijalno dizajniranog programa koji polaznicima pruža duboko razumevanje i praktične veštine u oblasti grafičkog dizajna, pripreme štampe i dizajna korisničkog interfejsa.

Šta vas čeka na kursu?

Kurs traje 18 nedelja tokom kojih će polaznici proći kroz 160 sati intenzivne nastave, podeljene u 40 predavanja. Predavanja su organizovana tri puta nedeljno u večernjim satima, čineći ovaj kurs savršenim za one koji žele da napreduju u svojoj karijeri dok balansiraju sa ostalim obavezama.

Cena kursa je postavljena na 139.200 rsd, sa mogućnošću plaćanja na četiri mesečne rate, obezbeđujući fleksibilnost za sve zainteresovane polaznike.

Naučite od stručnjaka u ovom domenu

Kurs pokriva sve od Adobe Illustratora, InDesigna, do Photoshopa, uz detaljno upoznavanje sa UI/UX dizajnom. Kroz praktične zadatke, polaznici će naučiti kako da svoje kreativne ideje pretvore u vizuelno impresivna dela. Na kraju svakog modula, polaznici će imati priliku da svoje znanje potvrde kroz ispite, osiguravajući da su spremni za profesionalne izazove koji ih čekaju.

Zašto izabrati kurs “Grafički Dizajn 5”?

Ovaj kurs nije samo prilika za učenje; to je ulaznica u svet gde kreativnost susreće tehnologiju. Bilo da ste početnik ili profesionalac koji želi da produbi svoje znanje, “Grafički Dizajn 5” nudi jedinstvenu priliku da razvijete veštine koje su danas više nego ikada tražene u industriji.

Prijavite se već danas!

Ne propustite priliku da postanete deo naredne generacije grafičkih dizajnera. Prijave za kurs “Grafički Dizajn 5” su otvorene do 01. marta 2024. Posetite FTN Informatika za više informacija i prijavu. Očekujemo vas!