Kurs Osnove programiranja - FTN Informatika

U digitalnoj eri, veština programiranja postaje neophodna, a kurs “Osnove programiranja” koji nudi FTN Informatika doo predstavlja idealan početak za sve one koji žele da zakorače u ovaj fascinantni svet. Ovaj inovativni kurs traje 7 nedelja, sa ukupno 36 časova obuke, pružajući temeljno razumevanje proceduralnog i objektnog programiranja kroz upotrebu Java programskog jezika.

Zašto odabrati “Osnove programiranja” u ponudi FTN Informatika kurseva?

 1. Prilagođen Početnicima:
  Kurs je pažljivo strukturiran kako bi se zadovoljile potrebe onih koji nemaju prethodno iskustvo u programiranju. Polaznici će kroz praktične primere i jasno predstavljene koncepte lako savladati osnove.
 2. Fleksibilnost i Praktičnost:
  Nastava se odvija tri puta nedeljno u večernjim satima, čime se omogućava polaznicima da kurs usklade sa svojim svakodnevnim obavezama. Svakom predavanju posvećuju se dva školska časa, što omogućava dublje razumevanje materijala.
 3. Priprema za napredne kurseve:
  Kurs služi kao odlična osnova za dalje usavršavanje u oblasti programiranja. Po završetku, polaznici će biti spremni za napredne kurseve i specijalizacije unutar IT sektora.
 4. Sertifikacija i Preporuke:
  Nakon završnog ispita, polaznici dobijaju sertifikat, koji je odlična referenca za dalje obrazovanje ili zapošljavanje u IT industriji. Takođe, na osnovu rezultata, daju se preporuke za dalje usavršavanje.

Započnite svoju programersku avanturu sa FTN Informatika: Pridružite se raznolikim talentima u našim modernim kabinetima, i otkrijte tajne programiranja u inspirativnom i inkluzivnom okruženju. Započnite svoju programersku avanturu sa FTN Informatika: Pridružite se raznolikim talentima u našim modernim kabinetima, i otkrijte tajne programiranja u inspirativnom i inkluzivnom okruženju.

Kako Se Prijaviti?

Zainteresovani kandidati mogu se lako prijaviti putem online forme. Za više informacija o kalendaru i terminima, posetite zvaničnu web stranicu FTN Informatika i kliknite na “Pogledaj kalendar” u donjem desnom uglu forme za prijavu.

Sve neophodno da započnete svoj put u svetu IT-a

Bilo da ste totalni početnik ili imate osnovno predznanje, kurs “Osnove programiranja” od FTN Informatika doo pruža vam sve što je potrebno da započnete svoj put u svetu IT-a. Ne propustite priliku da postanete deo ove dinamične i stalno rastuće industrije. Prijavite se danas i učinite prvi korak ka vašoj budućoj karijeri u IT sektoru!