Kurs grafičkog dizajna Novi Sad

Zainteresovani ste za karijeru u grafičkom dizajnu ili želite da unapredite svoje veštine?

FTN Informatika u Novom Sadu nudi intenzivni kurs grafičkog dizajna koji počinje 1. marta. Ovaj kurs je savršena prilika da se upustite u svet dizajna, naučite koristiti Adobe alate i razvijete veštine dizajna korisničkog interfejsa.

Zašto izabrati kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu?

  • Stručnost i Praktičnost: Kurs pokriva Adobe Illustrator, In Design, Photoshop, i UI/UX dizajn, čineći vas stručnjakom spremnim za tržište rada.
  • Fleksibilan Raspored: Sa predavanjima tri puta nedeljno u večernjim satima, kurs je prilagođen zaposlenim i studentima.
  • Lokacija: Nalazimo se u srcu Novog Sada, lako dostupni i spremni da podržimo vašu edukaciju u svakom koraku.

Šta ćete naučiti na kursu grafičkog dizajna?

  • Adobe Illustrator: Od osnova do naprednih tehnika dizajna i pripreme za štampu.
  • Adobe InDesign: Kreiranje profesionalnih štampanih materijala, od knjiga do novina.
  • Adobe Photoshop: Retuširanje fotografija, rad sa slojevima i stvaranje kolaža.
  • Dizajn korisničkog interfejsa: Razumevanje ključnih UI/UX principa i njihova primena.

Investirajte u svoju budućnost

Za 139.200 rsd, ne samo da dobijate 160 sati intenzivne obuke već i priliku da izgradite karijeru u jednom od najdinamičnijih sektora današnjice. Mogućnost plaćanja na rate čini ovaj kurs dostupnim svima.

Prijavite se na kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu

Ne čekajte da se prilike pojave same od sebe. Posetite našu web stranicu, pogledajte detaljan kalendar kursa i prijavite se danas. Bilo da ste početnik ili želite da proširite svoje veštine, kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu je idealna prilika da napravite sledeći korak u svojoj karijeri.

Kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu je vaša prilika da se upustite u svet kreativnosti i tehnologije. Sa stručnim predavačima, praktičnim vežbama i savremenim alatima, postavili smo temelje vaše buduće karijere. Prijavite se danas i započnite putovanje koje će vas transformisati u stručnjaka za grafički dizajn!