Razvoj mobilnih aplikacija

U svetu koji se brzo menja, nove prilike za zanimanja se stalno pojavljuju, posebno u oblasti digitalnih tehnologija. FTN Informatika se postavlja u sam vrh ovih promena, nudeći kurseve koji vas pripremaju za najnovija zanimanja u digitalnoj eri. Nadahnjujući se vodičem “New Level Biz – Vodič za nova zanimanja” kompanije Payoneer, naša misija je da vam pružimo veštine i znanje potrebne za uspeh u modernom poslovnom svetu. FTN Informatika predstavlja niz kurseva koji su usko vezani za dinamična zanimanja koja su se razvila u poslednjoj deceniji.

U vezi s ovim promenama, kompanije Payoneer kreirala je „Vodič za nova zanimanja“ za sve one koji su željni novih iskustava i znanja koja promovišu pet dinamičnih profesija koje omogućavaju inspirativan i 100% „remote” način rada. Digitalna evolucija je omogućila veću efikasnost i fleksibilnost u radu, a samim tim doprinela i pojavi novih poslovnih mogućnosti, veština i profesija. Zahvaljujući digitalnoj progresiji i novim zahtevima na tržištu rada, izazovi novih zanimanja se relativno lako mogu prevazići, a upravo je to inspirisalo kreiranje ovog informativnog i edukativnog vodiča.

„Nev Level Biz – Vodič za nova zanimanja“ predstavlja nova zanimanja nastala u poslednjoj deceniji digitalne i tehnološke ere, kao što su AI Stock Photo Contributori, Canva dizajneri, TikTok konsultanti, AI Knowledge Curatori i programeri mobilnih aplikacija. Ovaj vodič će objasniti više o ovim zanimanjima, uključujući uslove za ulazak i kvalifikacije, kako započeti posao, postaviti cene i doći do klijenata. „New Level Biz – Vodič za nova zanimanja” je besplatan i može se preuzeti na sajtu kompanije Payoneer.

Praktično učenje za stvarni svet

Naši kursevi su dizajnirani tako da pružaju praktično iskustvo i znanje potrebno za uspeh u ovim novim zanimanjima. Kroz interaktivno učenje i projekte, polaznici će steći realne veštine koje su direktno primenjive u radnom okruženju. Učenje od stručnjaka je ključno. Naši predavači su dobro upućeni u najnovije trendove i tehnologije i donose bogato profesionalno iskustvo koje će vam pomoći da se razvijete kao profesionalac u vašem izabranom polju.

Pokrenite svoju karijeru u razvoju Mobilnih aplikacija sa FTN Informatika kursevima

U digitalnoj eri, razvoj mobilnih aplikacija postaje jedno od najtraženijih zanimanja. Upravo u tom duhu, FTN Informatika nudi specijalizovane kurseve “Android App Development” i “iOS App Development” koji su dizajnirani da pripreme buduće programere za uspeh u ovom dinamičnom segmentu.

Zašto razvoj mobilnih aplikacija?

Razvoj mobilnih aplikacija nije samo o kodiranju; to je o kreiranju praktičnih, interaktivnih i korisnih rešenja koja oblikuju način na koji ljudi komuniciraju, rade i zabavljaju se. U “New Level Biz – Vodiču za nova zanimanja” kompanije Payoneer, razvoj mobilnih aplikacija zauzima posebno mesto, naglašavajući njegov rast i potencijal u digitalnom svetu.

Android App Development Kurs

Naš kurs “Android App Development” je prilagođen da pruži sveobuhvatno znanje o razvoju aplikacija za Android operativni sistem. Polaznici će naučiti kako da koriste popularne alate i tehnologije, dizajniraju atraktivne korisničke interfejse, i kako da kreiraju aplikacije koje su optimizovane za različite Android uređaje.

iOS App Development Kurs

Za one koji su više zainteresovani za Apple ekosistem, naš “iOS App Development” kurs nudi detaljan uvid u razvoj aplikacija za iOS. Kurs pokriva sve od osnova Swift programiranja do naprednih koncepta kao što su Core Data, ARKit, i CloudKit, omogućavajući polaznicima da stvore sofisticirane i visoko funkcionalne iOS aplikacije.

Praktičan pristup učenju

Oba kursa imaju jak fokus na praktičnom iskustvu. Polaznici će raditi na stvarnim projektima, što im omogućava da primene naučene veštine i odmah vide rezultate svog rada. Ova praksa je ključna za sticanje samopouzdanja i veština potrebnih za uspešan rad u industriji.

Povezivanje sa Industrijom

FTN Informatika razume važnost povezivanja teorije sa stvarnim svetom. Zato nudimo mogućnost umrežavanja sa stručnjacima iz industrije i pristup najnovijim trendovima i tehnologijama, što dodatno obogaćuje iskustvo učenja i priprema polaznike za profesionalni uspeh.

Bez obzira da li ste početnik ili već imate iskustva u programiranju, naši kursevi za razvoj mobilnih aplikacija su idealni za vas. Opremite se znanjem i veštinama koje su potrebne za uspešnu karijeru u ovom brzorastućem i uzbudljivom polju.

Poziv na akciju

Ne propustite priliku da budete deo budućnosti mobilnih tehnologija. Prijavite se na “Android App Development” ili “iOS App Development” kurs danas i započnite svoj put ka uspehu sa FTN Informatika!