Otključajte svoju budućnost u IT svetu: Zaronite u svet testiranja web aplikacija sa našim kursom 'Test Development' - Vaš put ka postajanju junior test developera počinje ovde.

Upis na intenzivni kurs Test Development u toku – ne propustite rok za prijavu!

U svetu tehnologije, gdje se svakodnevno lansiraju nove web aplikacije, potražnja za kvalifikovanim test developerima nikada nije bila veća. FTN Informatika vam pruža jedinstvenu priliku da zakoračite u ovu dinamičnu oblast i steknete kompetencije junior test developera kroz intenzivni kurs “Test Development”. Ovo je vaša poslednja šansa da se prijavite i započnete putovanje koje će vam otvoriti vrata u svet IT industrije!

Trajanje i struktura kursa

Kurs traje 14 nedelja, tokom kojih će se realizovati 120 časova nastave. Podeljen je na tri ključna modula koji pokrivaju osnove testiranja, serversko testiranje koristeći Java tehnologije, i klijentsko testiranje uz pomoć JavaScripta i Cypress test radnog okvira. Nastava se održava tri puta nedeljno u večernjim satima, omogućavajući vam da lako uskladite obaveze sa sticanjem novih znanja.

Šta vas čeka na kursu?

  • Modul 1: Ovladajte osnovama testiranja, uključujući sastavljanje test scenarija i bugreporta.
  • Modul 2: Naučite kako da koristite Java za serversko testiranje, uključujući pisanje jediničnih testova i korištenje TestNG biblioteka.
  • Modul 3: Upustite se u klijentsko testiranje koristeći JavaScript i Cypress, savladavajući end-to-end testiranje modernih web aplikacija.

Zašto baš ovaj kurs?

Pored intenzivnog i praksa orijentisanog programa, kurs vam nudi i mogućnost zaposlenja. Polaznici koji uspešno završe kurs biće preporučeni za selekciju za zaposlenje u vodećim IT kompanijama sa kojima FTN Informatika ima dogovor o saradnji.

Ko može da se prijavi?

Ako imate osnovno predznanje iz programiranja i želju da napredujete u oblasti testiranja web aplikacija, ovaj kurs je prava prilika za vas. Ne propustite rok za prijavu i postanite deo naredne generacije stručnjaka koji će oblikovati budućnost IT industrije.

Cena i način plaćanja:

Kurs možete upisati po ceni od 106.800 rsd, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate. Ne propustite priliku da investirate u svoju budućnost!

Prijavite se sada!

Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom. Prijavite se na kurs “Test Development” i otvorite vrata ka uspešnoj karijeri u IT industriji. Kliknite na “Pogledaj kalendar” na našoj web stranici i osigurajte svoje mesto danas. Budite brzi – rok za prijavu je upravo sada!

Vidimo se na kursu Test Development – Vaša karta za budućnost u IT svetu!