Zaronite u svet testiranja web aplikacija: Polaznici kursa Test Development usavršavaju svoje veštine u modernom, tehnološki opremljenom okruženju

FTN Informatika sa zadovoljstvom najavljuje početak novog ciklusa kursa Test Development, zakazanog za 10. april 2024. Ovaj kurs predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da se usavrše u oblasti testiranja web aplikacija, nudeći obiman program obuke, u trajanju od 14 nedelja, sa ukupno 120 sati intenzivne nastave.

Sadržaj kursa

Kurs je pažljivo strukturiran u tri modula, koji obuhvataju sledeće teme:

  1. Osnove Testiranja – Modul započinje uvođenjem u osnovne tipove testiranja i životni ciklus otklanjanja grešaka, pružajući uvid u osnove veb aplikacija i HTTP protokola. Ovaj modul je ključan za sticanje temeljnog znanja potrebnog za razumevanje kompleksnijih aspekata testiranja.
  2. Serversko Testiranje – Java – Ovaj deo kursa usmeren je na upotrebu Java jezika za razvoj jediničnih testova i upoznavanje sa relevantnim bibliotekama kao što je TestNG. Takođe, modul pokriva osnove XML, HTML i CSS jezika, ključnih za razumevanje strukture i dizajna web aplikacija.
  3. Klijentsko Testiranje – JavaScript – Fokusiran na JavaScript, ovaj modul uvodi end-to-end testiranje i upotrebu Cypress test okvira. Polaznici će kroz ovaj modul steći sposobnost razvoja kompleksnih klijentskih testova, što je od vitalnog značaja za moderno web programiranje.

Zaronite u svet testiranja web aplikacija: Polaznici na kursu Test Development u dinamičnom okruženju učenja

Nastavni plan i benefiti kursa

Test Development kurs je specifično dizajniran za one koji teže ka sticanju ključnih veština potrebnih za junior developere u testiranju modernih web aplikacija. Polaznici koji uspešno završe ovaj kurs ne samo da stiču dragoceno znanje i iskustvo, već se takođe preporučuju za selekciju za zaposlenje u renomiranim IT kompanijama. FTN Informatika sarađuje sa nizom vodećih firmi u industriji, a detalje o našim partnerima možete pronaći u sekciji “Partneri” na našem sajtu.

Preliminarna testiranja i pripremni kurs

Za uspešno pohađanje Test Development kursa, neophodno je predznanje iz programiranja. Ukoliko ste novi u ovom području, nudimo besplatna preliminarna testiranja koja vam mogu pomoći u proceni vaših veština. Ako otkrijete da nemate dovoljno predznanja, preporučujemo naš kurs “Osnove programiranja” kao idealnu pripremu. Ovaj kurs je koncipiran tako da pruži čvrste temelje potrebne za uspešno praćenje naprednijeg Test Development programa.

Praktičan pristup

Naš pristup uključuje kombinaciju teorije i prakse, sa naglaskom na konkretnim primerima i zadacima. Ova struktura omogućava polaznicima da brzo primenjuju naučene koncepte i razvijaju veštine potrebne za samostalan rad.

Završni ispit i sertifikacija

Polaznici će na kraju svakog modula imati priliku da svoje znanje potvrde kroz ispite, a na osnovu rezultata dobijaju sertifikat. Ovaj sertifikat je priznanje vašeg truda i znanja, te služi kao važan dokument pri zapošljavanju.

Prijavite se!

Kurs počinje 10. aprila 2024. i održava se tri puta nedeljno u večernjim terminima. Cena kursa od 106.800 RSD može se platiti u tri mesečne rate, čineći ovaj kurs dostupnim širokom spektru polaznika.

Preduslovi

Preliminarna testiranja za procenu predznanja i kurs “Osnove programiranja” su na raspolaganju za one koji žele da se pripreme za uspešno praćenje Test Development kursa.

Partneri i zaposlenje

Kroz našu mrežu partnera, uspešnim polaznicima se  otvaraju vrata za mogućnosti zaposlenja, što kurs čini izvanrednom prilikom za karijerni napredak.

Prijavite se za Test Development i započnite svoju transformaciju u kompetentnog junior developera za testiranje web aplikacija.

Vaša budućnost u IT sektoru počinje ovde!