.NET programiranje

Pozivamo vas da započnete putovanje ka poziciji junior full-stack developera kroz kurs .NET Web razvoja, pažljivo dizajniran od strane stručnjaka FTN Informatike. Počevši od 2. aprila 2024. godine, ovaj intenzivni program od 15 nedelja namenjen je pojedincima koji su željni da ovladaju razvojem web aplikacija koristeći .NET tehnologije i JavaScript, zajedno sa pripadajućim tehnološkim skupom. Zaronite u detalje ovog transformativnog kursa i otkrijte kako može utrti put vašoj karijeri u web razvoju.

Pregled kursa

Trajanje i struktura

Kurs traje oko 15 nedelja, nudeći ukupno 132 časa instruktivne nastave, raspoređene u 33 predavanja koja traju po 4 sata. Predavanja su zakazana u večernjim časovima, od 18:00 do 21:00, sa tri predavanja nedeljno. Program je strukturiran u tri modula, svaki obuhvatajući deset predavanja (40 sati), uz dodatne pripremne časove, pauze za reviziju i posebne termine za ispite. Sveobuhvatan raspored obezbeđuje uronjeno iskustvo učenja, koje se završava sa otprilike 3 meseca i 3 nedelje intenzivnog treninga.

Cena i prijava na kurs

Sa cenom od 106.800 RSD, koja se može platiti odjednom ili u tri mesečne rate, kurs je otvoren za prijavu. Preduslov za pokretanje kursa je upis neophodnog broja polaznika.

Preduslovi i preliminarno testiranje

Kandidati bi trebalo da imaju osnovno poznavanje programiranja u bilo kom programskom jeziku visokog nivoa (C#, Java, JavaScript, C++ itd.). Da bi se ocenile programerske veštine zainteresovanih pojedinaca, organizuje se besplatno preliminarno testiranje. Oni koji nemaju predznanje iz programiranja mogu se opredeliti za kurs “Osnove programiranja” kao pripremni korak.

Detaljan kurikulum

Modul 1: Osnove C# programiranja

Započnite avanturu uplovljavanjem u Visual Studio okruženje, gde ćete postaviti temelje za efikasan razvoj .NET aplikacija. Otkrijte suštinu objektnog programiranja kroz apstrakciju, generalizaciju i polimorfizam, što je ključno za dizajniranje čvrstih C# aplikacija. Razvijte sposobnost programiranja temeljnih algoritamskih struktura i koristite funkcije za efikasno rešavanje problema. Naučite da upravljate operacijama ulaza/izlaza i steknite osnovno znanje u interakcijama s bazama podataka, uključujući osnove relacionog modela, SQL jezika i integraciju C# aplikacija s bazama podataka. Istražite upotrebu spoljnih .NET biblioteka i GIT-a za kontrolu verzija, uz biblioteke za testiranje jedinica kako biste osigurali kvalitet koda.

Modul 2: Osnove web programiranja

Zaronite dublje u svet web razvoja kroz izučavanje HTML-a i CSS-a, učeći kako da kreirate privlačne i odzivne web stranice. Razumite okvir .NET MVC, Razor sintaksu, HTML Helpers, Data Annotation, Binding i Validation za stvaranje dinamičkih web aplikacija. Proširite svoje znanje na JavaScript i jQuery, poboljšavajući interaktivnost i funkcionalnost web aplikacija.

Modul 3: Napredno web programiranje

Ovladajte Entity Frameworkom i tehnikama objektno-relacionog mapiranja, uključujući Auto Mapper i LINQ, za sofisticiranu manipulaciju podacima. Majstorski kreirajte REST usluge koristeći ASP.NET Web API i razvijajte single-page aplikacije (SPA) koristeći AJAX i Bootstrap za moderno web iskustvo. Upustite se u bezbednost web aplikacija, učeći o osnovama autorizacije, autentikacije i OAuth principima, osiguravajući da su vaše web aplikacije sigurne i pouzdane.

Sertifikacija i mogućnosti za karijeru

Nakon završetka svakog modula, zakazani su posebni termini za ispite, koji kulminiraju finalnim ispitom nakon Modula 3. Postizanje najmanje 50% od ukupno mogućih poena na finalnom ispitu donosi sertifikat, označavajući uspešno završen kurs. Diplomcima se preporučuje za selekciju za zaposlenje u kompanijama koje su partneri FTN Informatike, pružajući obećavajući početak vaše karijere kao full-stack developera.

Preobrazite svoju budućnost danas

Kurs .NET Web razvoja u FTN Informatici nije samo iskustvo učenja; to je prilika za transformaciju karijere. Sa kurikulumom dizajniranim da pruži praktično iskustvo i teorijsko znanje, ovaj kurs je vaša kapija ka postajanju veštog full-stack developera.

Bilo da tražite da promenite svoju karijeru ili poboljšate svoje programerske veštine, naš kurs je prilagođen da vas postavi na put uspeha u dinamičnom svetu web razvoja. Ne propustite ovu priliku da oblikujete svoju budućnost u tehnologiji. Prijavite se sada i napravite prvi korak ka karijeri u .NET web razvoju.