gejming industrija

Gejming industrija u Srbiji doživljava svoj procvat, sa prihodima koji su dostigli 150 miliona evra i preko 2.500 zaposlenih. Međutim, uprkos ovom impresivnom rastu, postoji značajan manjak kvalifikovanog kadra, posebno za pozicije koje zahtevaju visok nivo znanja i iskustva. Sa više od 300 neupražnjenih radnih mesta, industrija video igara vapi za talentovanim pojedincima spremnim da doprinesu svojom kreativnošću i veštinama.

FTN Informatika je tu da odgovori na ovaj poziv, nudeći kurs “Video Game Development” koji je specijalno dizajniran da pripremi buduće profesionalce za dinamično i izazovno okruženje gejming industrije. Bilo da ste početnik ili već imate iskustva, naš kurs će vam pružiti dubinsko razumevanje svih aspekata razvoja igara – od programiranja, dizajna, narativa, do biznis i marketinških veština koje su ključne za uspeh u ovoj industriji.

Zašto izabrati “Video Game Development”?

  • Praktično iskustvo i rad na realnim projektima: Osim što ćete naučiti teoretske osnove, naš kurs naglasak stavlja na praktičan rad, omogućavajući vam da razvijate igre koje bi mogle privući pažnju vodećih kompanija u industriji, kao što su Ubisoft, Wargaming, Epic Games, i mnoge druge koje već posluju u Srbiji.
  • Učenje od stručnjaka: Naučite od iskusnih profesionalaca i gostujućih predavača iz industrije koji su spremni da podele svoje znanje i iskustvo, dajući vam uvid u najnovije trendove i tehnologije.
  • Sigurnost zaposlenja i visoke zarade: Gejming industrija nudi izvanredne mogućnosti za karijere sa visokim primanjima i brojne beneficije, uključujući fleksibilne radne sate, premium zdravstveno osiguranje, teretanu, i mnoge druge pogodnosti koje čine ovaj sektor privlačnim za rad.

Pridružite se industriji koja brzo raste

Srbija postaje sve značajniji igrač na globalnoj sceni gejminga, sa igrama koje su preuzete više od 100 miliona puta. Vaša šansa da postanete deo ove uzbudljive industrije počinje ovde, na FTN Informatike. Kurs “Video Game Development” ne samo da će vam pružiti sve potrebne veštine, već će vam otvoriti vrata za karijere u nekim od najpoznatijih gejming studija kod nas i u svetu.

Ne propustite priliku da postanete deo zajednice koja oblikuje budućnost zabave. Upis je otvoren, i više nego ikada, industrija video igara treba vas – talentovane, inovativne i strastvene pojedince spremne da ostave svoj pečat.

Prijavite se danas i učinite prvi korak ka ostvarenju vašeg sna u gejming industriji.