FTN Informatika - Razvoj video igara

Svet video igara je dinamičan i pun inovacija, a Srbija je postala jedan od ključnih igrača u ovoj industriji. Sa kompanijama kao što su 3Lateral, Nordeus, Peaksel, Eipix Entertainment, i Brave Giant, koji predstavljaju vodeće snage u razvoju igara, Srbija se dokazala kao rastući centar za kreativni talenat u svetu gejminga. Ove kompanije ne samo da su kreirale igre koje su osvojile svet, već i kontinuirano doprinose inovacijama u oblasti tehnologije i kreativnosti.

Pridružite se eliti kreatora vide igara!

FTN Informatika vam sada pruža priliku da postanete deo ove uzbudljive industrije. Naš “Video Game Development” kurs je dizajniran da vam pruži sve neophodne veštine i znanja za započinjanje karijere u gejming industriji. Kroz intenzivni 15-nedeljni program, naučićete osnove Unreal Engine (UE) okruženja i alata za razvoj video igara, uključujući kako kreirati vizualno impresivne 3D svetove u realnom vremenu.

unreal engine

Vaš put do profesionalnog razvoja video igara

Kurs se sastoji od tri modula, koji obuhvataju 30 predavanja i ukupno 120 časova nastave. Sa 3 predavanja nedeljno u večernjim terminima, ovaj kurs je savršeno prilagođen vašem rasporedu. Uz to, dobijate priliku da radite na zajedničkim projektima, kao i na sopstvenim ličnim projektima. Na kraju kursa, bićete spremni za pozicije kao što su Technical Artist i Game Designer, otvarajući vrata ka karijeri u industriji video igara.

Investicija u vašu budućnost

Cena kursa iznosi 144.000 rsd, sa mogućnošću plaćanja na tri mesečne rate. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da usavršite svoje veštine i pridružite se rastućem broju profesionalaca u svetu video igara. Broj mesta je ograničen, stoga se prijavite što pre i započnite svoj put ka uspehu u gejming industriji.

Vaša karijera u video igrama počinje ovde!

Ne propustite priliku da se pridružite rastućem broju profesionalaca u svetu video igara. Prijavite se na “Video Game Development” kurs u organizaciji FTN Informatike i započnite svoj put ka uspešnoj karijeri u gejming industriji. Vidimo se 09. januara 2024!


Kontaktirajte nas danas i saznajte više o kursu i prijavite se popunjavanjem formulara!

gaming serbia

Istražite dinamičnu gejming scenu Srbije

U Srbiji, industrija video igara cveta, a kompanije poput 3Lateral, Nordeus, Peaksel, Eipix Entertainment i Brave Giant prednjače u ovom razvoju. Svaka od ovih firmi donosi jedinstveni doprinos industriji i traži raznolike talente da se pridruže njihovim timovima.

3Lateral – Pioniri u Digitizaciji Ljudskog Pokreta

3Lateral, sa sedištem u Novom Sadu, specijalizovan je za digitizaciju ljudskog izgleda i pokreta visoke vernosti. U saradnji sa Unreal Engine timom, razvijaju MetaHuman Creator alat, omogućavajući korisnicima da kreiraju digitalne likove. Za ovo, potrebni su im stručnjaci u 3D modeliranju, animaciji, kao i programeri koji mogu raditi sa složenim alatima za kreiranje likova.

Nordeus – Lideri u Mobilnom Gejmingu

Nordeus iz Beograda je poznat po svom hitu “Top Eleven”, mobilnoj igri za upravljanje fudbalskim timovima. Ova igra je privukla preko 260 miliona korisnika, i Nordeus traži stručnjake u mobilnom programiranju, dizajnu igara i upravljanju zajednicom igrača, kako bi nastavili da razvijaju i održavaju ovu i druge igre.

Peaksel – Raznolik Portfolio Igra i Aplikacija

Peaksel, sa sedištem u Nišu, ima preko 300 mobilnih aplikacija i igara. Njihovi naslovi kao što su “Red Hands”, “Snake Game”, i “Math vs Dinosaurs” zahtevaju timove veštih programera, dizajnera i marketinških stručnjaka koji mogu da rade na razvoju i promociji ovih raznolikih aplikacija.

Eipix Entertainment – Specijalisti za Nezavisne Igre

Eipix Entertainment, osnovan 2005. godine, fokusira se na razvoj nezavisnih igara, uključujući avanturističke i puzzle igre. Oni traže kreativne umetnike, programere i pisce igara koji mogu da doprinesu njihovim naslovima, kao i stručnjake u oblasti QA (Quality Assurance) koji osiguravaju kvalitet i stabilnost igara.

Brave Giant – Premium Kvalitet Video Igara

Brave Giant je studio koji se fokusira na razvoj igara visokog kvaliteta za različite platforme. Njihovi naslovi kao što su “Restaurante”, “Vojvodina” i “Kings of Serbia” zahtevaju talentovane game dizajnere, programere, kao i stručnjake za testiranje igara i korisničkih iskustava.

Srbija kao gejming hub

S obzirom na rastući broj gejming studija u Srbiji, potražnja za kvalifikovanim kadrovima u ovoj oblasti je veća nego ikada. Od tehničkih umetnika, preko programera i dizajnera, do stručnjaka za testiranje i marketing, prilike za karijeru u industriji video igara su raznovrsne. “Video Game Development” kurs u organizaciji FTN Informatike, pruža vam temeljno znanje i veštine potrebne za početak karijere u industriji razvoja video igara.