Embedded Software Development

FTN Informatika sa uzbuđenjem poziva sve entuzijaste, početnike, i one koji žele da prošire svoje veštine u svetu tehnologije, da se pridruže našem intenzivnom kursu “Embedded Software Development”. Ovaj kurs je pažljivo dizajniran da vas odvede na putovanje od osnovnih koncepta do naprednih tehnika razvoja embedded sistema, koji su ključni u današnjem brzorastućem tehnološkom pejzažu.

Zašto Embedded Software Development?

Embedded sistemi su temelj modernih tehnoloških inovacija, nalazeći svoju primenu u automobilskoj industriji, pametnim kućama, potrošačkoj elektronici, i mnogim drugim oblastima. Razvojem veština u ovom dinamičnom polju, otvaraju vam se vrata brojnim mogućnostima za karijeru u tehnološkoj industriji.

EK-TM4C123GXL
TI-EK-TM4C123GXL

EK-TM4C123GXL: Vaš prozor u embedded svet

Jedan od ključnih aspekata našeg kursa je fokus na EK-TM4C123GXL razvojnom sistemu. Ovaj sistem nije samo platforma na kojoj ćete učiti i eksperimentisati; on predstavlja savršenu polaznu osnovu za sve koji žele da se upuste u izradu embedded aplikacija. Evo nekoliko razloga zašto:

  • Svestranost i prilagodljivost: EK-TM4C123GXL omogućava razvoj širokog spektra aplikacija, od osnovnih do veoma složenih, čime se polaznicima pruža prilika da istraže različite aspekte embedded sistema.
  • Realni projekti: Kroz rad na ovom sistemu, polaznici će imati priliku da primenjuju teorijsko znanje na realne projekte, čime se povećava razumevanje i veštine neophodne za uspeh u industriji.
  • Praktično iskustvo: S obzirom da svaki polaznik zadržava razvojni sistem i komplet senzora po završetku kursa, mogućnosti za dalje učenje i eksperimentisanje su beskrajne.

Šta vas čeka?

Kurs traje 15 nedelja sa ukupno 120 časova intenzivnog učenja, koji su raspoređeni kroz tri tematska modula:

  1. Osnovno i napredno programiranje u C: Postanite majstor C programiranja, od osnovnih do naprednih koncepta.
  2. Osnove pisanja softvera za Embedded Sisteme: Naučite kako da pišete softver koji pokreće embedded sisteme i mikrokontrolere.
  3. Razvoj naprednih Embedded sistema: Zaronite duboko u napredne tehnologije i metodologije potrebne za razvoj složenih embedded sistema.

Kako se Pridružiti?

  • Preliminarni uslovi: Idealni kandidati su oni sa osnovnim predznanjem iz programiranja. Ako niste sigurni u svoje veštine, nudimo besplatna preliminarna testiranja, kao i kurs osnova programiranja kao pripremu.
  • Cena i materijali: Učešće u ovom intenzivnom kursu je 120.000 RSD, sa opcijom plaćanja na rate. Cena uključuje računar, softver, nastavni materijal u elektronskoj formi, kao i EK-TM4C123GXL razvojni sistem i komplet senzora koje zadržavate.

Ukoliko ste spremni za izazov i želite da steknete konkretne veštine koje će vas osposobiti za rad u dinamičnom i inovativnom polju embedded sistema, kurs “Embedded Software Development” na FTN Informatici je savršen izbor za vas. Ne samo da ćete imati priliku da naučite od stručnjaka u oblasti, već ćete i steći praktično iskustvo kroz rad na stvarnim projektima koristeći state-of-the-art alate i tehnologije.

Pridružite se kursu koji počinje 1. aprila 2024. i započnite svoje putovanje u svet embedded razvoja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da investirate u svoju budućnost i postanete deo tehnološke revolucije. Ne propustite šansu da budete korak ispred u tehnološkom napretku i izgradite karijeru o kojoj ste oduvek sanjali.

Za više informacija i prijave, posetite našu web stranicu ili kontaktirajte nas direktno. Budite deo generacije koja će oblikovati budućnost tehnologije.

Vidimo se na FTN Informatici!