Osnove programiranja kurs

Da li ste ikada razmišljali o ulasku u svet programiranja, ali niste znali odakle da počnete? Naš kurs “Osnove Programiranja” FTN Informatike je savršen početak za vas. Namenjen je potpunim početnicima i pruža čvrste temelje u proceduralnom i objektnom programiranju.

Šta ćete naučiti?

Kroz 7 nedelja intenzivnog kursa, sa ukupno 36 časova obuke, otkrićete:

  1. Korišćenje Eclipse Okruženja: Eclipse je jedno od najpopularnijih razvojnih okruženja. Naučićete kako da ga efikasno koristite za razvoj vaših Java aplikacija.
  2. Osnove Java sintakse: Upoznaćete se sa radom sa promenljivima, aritmetičkim, relacionim i logičkim operatorima. Ovo je kamen temeljac svakog programera.
  3. Upravljanje tokom programa: Usavršite sposobnost korišćenja uslovnih izraza i rada sa ciklusima, što je ključno za kreiranje dinamičkih aplikacija.
  4. Korišćenje funkcija i nizova podataka: Naučite kako da strukturirate svoj kod efikasnije i kako da obradite podatke na efikasan način.
  5. Osnovne algoritamske strukture i ulazno-izlazni podsistem: Ove veštine su neophodne za bilo koji ozbiljniji programski projekt.
  6. Osnove objektnog programiranja: Razumevanje ovog koncepta će vam otvoriti vrata za naprednije programerske koncepte i tehnologije.

Kako vam ovaj kurs može pomoći u budućoj karijeri?

Programiranje je veština koja postaje sve traženija u svakoj industriji. Ovaj kurs će vam dati znanja i veštine potrebne za dalje usavršavanje u različitim oblastima programiranja, kao što su Java Web Development, Front-end Web Development, .NET Web Development, Test Development i Android Development.

Završni ispit i sertifikacija

Na kraju kursa ćete imati priliku da polažete završni ispit i da, u zavisnosti od vaših rezultata, dobijete sertifikat o pohađanju ili uspešno završenom kursu.


Ne propustite ovu priliku da postanete deo budućnosti IT sveta! Prijavite se za kurs “Osnove Programiranja” danas!